Objętość 6 l zaspokoi potrzeby całej rodziny
Warstwa z technologią zapobiegającą przywieraniu potraw
Ściana naczynia wykonana ze stopu aluminium o grubości 2,5 mm
Można przechowywać w lodówce
Można myć w zmywarce do naczyń
8 automatycznych programów:
Saute
SlowCook
Jogurt
Rice
Steam
Keep warm
Sous Vide
Stew
Timer Set & Forget umożliwia ustawienie temperatury i czasu gotowania
Cyfrowy wyświetlacz sterujący LCD gwarantuje najwygodniejsze gotowanie i możliwość sterowania nawet mokrymi rękoma
Funkcja Keep Warm automatycznie utrzymuje idealną temperaturę jedzenia po zakończeniu gotowania
Duży garnek parowy ze stali nierdzewnej umożliwia przygotowanie ryb, knedli oraz warzyw na parze
Garnek parowy wyprodukowany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, stosowanej w przemyśle spożywczym, gwarantując trwałość i odporność na korozję
Rękojeści odporne na wysokie temperatury chronią użytkownika przez oparzeniem i umożliwiają kontakt z gorącym naczyniem podczas gotowania, bez używania ochronnych rękawic ochronnych
Pokrywka z szkła hartowanego gwarantuje długą trwałość
Doskonale uszczelniona pokrywka pomaga w utrzymaniu stabilnej temperatury
Ruszt do gotowania sous vide
Forma do pieczenia z silikonu
Praktyczne rękawice kuchenne odporne na ciepło
Doskonałe urządzenie do gotowania zup, gulaszu, dżemów, mięsa jagnięcego, wołowiny, warzyw, jaj itd.
Powolne gotowanie
jest nowym sposobem gotowania, który zachowuje wszystkie smaki
nie wymaga użycia oleju
oszczędza czas i pieniądze
umożliwia gotowanie w parze, pieczenie, smażenie i przygotowanie świetnych gulaszy
umożliwia przygotowanie doskonałych potraw nawet z tańszych gatunków mięsa
chroni przed przypaleniem, ponieważ nie wymaga wysokich temperatur do gotowania, w których pojawia się ryzyko przypalenia potrawy
obniża zużycie wody dzięki przygotowaniu potrawy w jednym naczyniu
7 powodów do gotowania w wolnowarze:
Łatwo - po prostu włóż wszystkie składniki do garnka, a urządzenie wykona całą pracę.
Oszczędność wody i energii - skuteczniejsze przekazywanie ciepła niż w klasycznych garnkach ceramicznych dzięki specjalnej budowie naczynia ze stopu aluminium, co oznacza oszczędność energii
Oszczędność czasu - po włożeniu wszystkich składników do naczynia można go pozostawić, aby gotowało same
Smakowite pokarmy bez utraty witamin - dzięki powolnemu gotowaniu w niskich temperaturach zostanie zachowane więcej witamin i smaków, w porównaniu do gotowania tradycyjnego
Soczyste mięso - przy powolnym gotowaniu, sos pozostaje wewnątrz mięsa
Możliwość gotowania twardego mięsa - twarde gatunki mięsa są doskonałe po wolnym gotowaniu
Przygotowaniu potraw bez tłuszczu - dzięki niskim temperaturom i braku oleju, potrawy są lekkie, a nawet bardziej smakowite
Zawartość opakowania: Wolnowar z naczyniem i pokrywką, garnek parowy i ruszt sous vide ze stali nierdzewnej, forma do pieczenia, rękawice ochronne
Moc: 1250 W