CENA: od 0,00 PLN do 0,00 PLN
OCENA: Brak ocen
OFERTY: Nie znaleziono ofert
Piekarnik słupkowy; Sterowanie elektroniczne; Termosonda; Grill elektryczny; Blokada drzwi; Czyszczenie wnętrza piekarnika techniką pyrolizy.
Piekarnik do zabudowy w słupku Electrolux EOC 6620X : - nowoczesne wzornictwo- wyświetlacz elektroniczny • minutnik cyfrowy • termosonda- sposoby ogrzewania: • grzałka górna i dolna • grzałka dolna • grzałka tylna i wentylator (termoobieg) • funkcja Pizza (grzałka dolna oraz wentylator i grzałka tylna) • grill oraz wentylator (turbogrill przestrzenny) • gotowanie w niskiej temperaturze • rozmrażanie • automatyczny system podpowiadania przepisów- do pirolitycznego samoczynnego oczyszczania piekarnika (pozostałości zanieczyszczeń w piekarniku zostana przy tym spalone i po ostygnięciu piekarnika można je usunąć wycierając szmatką)- 5 poziomów pieczenia (zdejmowane drabinki piekarnika) - termosonda do pieczenia mięs- opuszczany grill- filtr tłuszczowy- poczwórna szyba w drzwiach piekarnika- zdejmowane drzwi z dużą panoramiczmą szybą- wewnętrzna strona drzwi piekarnika całkowicie gładka, szklana- chłodny front - obniżenie temperatury frontu piekarnika do bezpiecznej temperatury - wentylator chłodzący obudowę- wyłącznik bezpieczeństwa- oświetlenie piekarnika (2 lampy gwarantujące dobrą widoczność, w tym jedna halogenowa)- wyposażenie seryjne: 1 brytfanna emaliowana głęboka, 1 brytfanna emaliowana płytka, 1 ruszt do pieczenia, rożen obrotowy, termosondaobjętość piekarnika netto: 52 lmaksymalna temperatura: 275 st.Cenergochłonność (cykl konwencjonalny): b.d. kWhenergochłonność (wymuszony obieg powietrza): b.d. kWhklasa efektywności energetycznej: Amoc przyłączeniowa piekarnika: b.d. kW2 lat gwarancjiwymiary urządzenia (SxGxW): 592x567x596 mmwymiary wnęki do zabudowy (SxGxW): 560x550x590 mm