- Ręczna regulacja temperatury i czasu
- Ruszt grilla wykonany jest ze stali nierdzewnej o regulowanej wysokości
- Nadaje się do wykańczania mięsa gotowanego sous-vide
- Aktywne chłodzenie - grill nadaje się do użytku w pomieszczeniach
- Profesjonalny grill podgrzewający od góry, o temperaturze 850 °C do przyrządzania doskonałego steku
- Wielofunkcyjny wyświetlacz – LED z dotykowym panelem kontrolnym i pokrętłem ze stali nierdzewnej
- Wszystkie akcesoria nadają się do mycia w zmywarce
- Dzięki możliwości wyjmowania rusztów jest łatwe w czyszczeniu
- Dzięki wysokiej temperaturze wnętrze steku pozostaje zawsze delikatne i soczyste
- Grill został wyposażony w funkcję utrzymywania ciepła
- Powierzchnia grilla: ok. 30 x 18 cm
- Wysoce wydajna grzałka na podczerwień o mocy 1600 W
- Solidny system slide-in ze stali nierdzewnej na ruszt do grilla i tackę ociekową/podgrzewającą
- 5 programów elektrycznego grillowania
- Nadaje się również do przyrządzania zapiekanek, pizzy i warzyw
Elektryczny grill ProfiCook PC-EBG 1201 to profesjonalne urządzenie, które możesz wykorzystać zarówno w swojej kuchni, jak i w punkcie gastronomicznym.
Specjalna konstrukcja z aktywnym chłodzeniem pozwala używać grilla w zamkniętym pomieszczeniu. Dzięki elektrycznemu grillowi ProfiCook PC-EBG 1201 łatwo przyrządzisz doskonały stek, a nawet chrupiącą zapiekankę, pyszną pizzę i upieczesz warzywa.
Marzysz o delikatnym i soczystym steku? Elektryczny grill ProfiCook pozwoli Ci przygotować idealne mięso dzięki grzałce na podczerwień o dużej mocy 1600 W i podgrzewaniu od góry w temperaturze 850 °C.
Możesz łatwo dostosować stopień wypieczenia steku lub innego produktu za pomocą jednego z programów elektrycznego grillowania lub ustawić ręcznie temperaturę i czas. Do tego bardzo łatwo wszystko wyczyścisz – ruszt i inne akcesoria można wyjąć, a potem umyć w zmywarce. Elektryczny grill jest bardzo trwały – został wykonany z solidnej stali nierdzewnej, ruszt - również.