Mikser Philips HR1538/60

CENA: od 0,00 PLN do 0,00 PLN

OCENA: Brak ocen

OFERTY: Nie znaleziono ofert

Końcówki do ubijania piany i wyrabiania ciasta w zestawie
Przeznaczona do użytku z mikserem firmy Philips para końcówek ze stali szlachetnej do ubijania piany i wyrabiania ciasta pozwala ubijać, mieszać i wyrabiać składniki do wszystkich przepisów.

Wiele prędkości i funkcja pulsacyjna
Wiele prędkości i funkcja pulsacyjna zapewniająca doskonałe rezultaty

  • Materiał obudowy : Tworzywo ABS
  • Przycisk pulsacji : Tak
  • Końcówki do ubijania piany : Tak
  • Częstotliwość : 50/60 Hz
  • Końcówki do ubijania piany / końcówki do wyrabiania ciasta : Stal szlachetna
  • Końcówki do wyrabiania ciasta : Tak
  • Długość kabla zasilającego : 125 cm
  • Kolor(y) : Biało-pomarańczowy
  • Misa obrotowa : 1 L
  • Moc : 200 W
  • Sitko : Tak
  • Napięcie : 220–240 V
  • Prędkości : 3

HR153860 Philips w rankingach sprzedaży:

Mikser Philips HR1538/60 to produkt stosunkowo mało popularny, nie znajduje się w czołówkach rankingów sprzedaży w kategorii Maszynki do mielenia mięsa.

Urządzenie to aktualnie nie należy także do popularnych urządzeń producenta Philips.

Philips nie należy do najpopularniejszych marek w kategorii Maszynki do mielenia mięsa, Maszynki do mielenia mięsa Philips znajdują się dopiero na 17 miejscu. Jednym z najbardziej popularnych produtków marki Philips w tej kategorii jest Robot kuchenny Philips HR7320 00 daily collection .

Większym zainteresowaniem cieszą się Maszynki do mielenia mięsa Eldom. Na przykład Maszynka do mięsa ELDOM M200 .

Urządzenia Philips w kategorii Maszynki do mielenia mięsa są średnio droższe niż Maszynki do mielenia mięsa w ogóle.

Aktualnie Philips jest na pierwszym miejscu w następujących kategoriach:

Producent Philips > Maszynki do mielenia mięsa Philips

Fragment opisu producenta:

Firma Philips powstała w 1891 roku, kiedy w holenderskim mieście Eindhoven Anton i Gerard Philips założyli przedsiębiorstwo Philips & Co

Zobacz więcej o producencie Philips

Wynik 1 - 0 z 0

Sortuj według: