Lodówki

Lodówki - opinie

lodówki ceny

Porównasz tu ceny lodówek dostępnych w polskich sklepach internetowych. Poniżej prezentujemy polecane sklepy oraz listę wszystkich produktów tej kategorii. Jeśli szukasz konkretnego modelu, wpisz jego nazwę w polu "czego szukasz". Wyszukiwanie idealnej lodówki ułatwią opcje dodatkowe: producent, ustawienie, typ, więc je ... Porównasz tu ceny lodówek dostępnych w polskich sklepach internetowych. Poniżej prezentujemy polecane sklepy oraz listę wszystkich produktów tej kategorii. Jeśli szukasz konkretnego modelu, wpisz jego nazwę w polu "czego szukasz". Wyszukiwanie idealnej lodówki ułatwią opcje dodatkowe: producent, ustawienie, typ, więc jeśli szukasz lodówki np. do zabudowy ustaw to w opcjach. Plus przy produkcie dodaje go do obserwowanych, następnie w panelu po prawej stronie będziesz mógł śledzić zmiany ceny produktu. Zachęcamy do dzielenia się opiniami o produktach z innymi użytkownikami kupujemy.pl. więcej...

Opinie

Dodaj własną opinie


    Przepisz kod z obrazka:
[odśwież]
Zaznacz kursorem ocenę nad gwiazdkami - wszystkie gwiazadki "super", jedna gwiazdka "tragedia".

Ocena:


prześlij(nowy wątek)
15:42 / 21 Jul 2010 Lodówka jest ze mną już 2 rok i wciąż się zachowuję jak nowa! brak jakichkolwiek do niej zastrzeżeń. pozytywna opinia na jej temat. jakość wykonania najwyższej klasy. moja najlepsza lodówka jaka kiedykolwiek miałem
23:53 / 12 Jul 2010 Lodówka ELEKTROLUX ERB 36402 W - dwukomorowa , dwa agregaty. Po półtora roku stwierdzam , że chłodzi i zamraża b. dobrze. Całość pracuje względnie cicho . Natomiast uszczelka drzwi po półtora roku używania pękła pionowo na zgięciu !!! Wymiana przez "fachowca" to już nie to , co fabryczna !!! - Teraz jest grubsza i trzeba drzwi dociskać , aby dobrze się zamknęły . I nie ma możliwości założenia tak , jak wykonano fabrycznie ! Po nastepnym miesiącu spadła w środku szklana półka ponieważ pękł delikatny plastykowy wspornik !!! Na dodatek tego typu uszkodzenia nie podlegają napraw gwarancyjnych !!! ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TYCH LODÓWEK .
10:09 / 05 Jul 2008 Lod.LIEBHERR CUP 27210 FATALNA -stuki i tzaski w lod. sklep w Kielcach DOMGOS mimo że mam ją 6-dni nie chce wym. na nową a serwisant Ul.Polna KIELCE stwierdził ze stuki nie są takie głosne i kazał tylna scianę wysmaroawc olejem-ciekawe metody ma fachowiec?
09:57 / 05 Jul 2008 Lod.LIEBHERR CUP 27210-FATALNA ca czas wydaje stuki i trzaski-mam ją 6-dni.Sklep DOMGOS -Kielce nie chce wym. na nową,a serwisant ul.Polna KIELCE stwierdził że te stuki nie są AZ TAK Głośne.Kazał tylną ścianę wysmarować OLEJEM.Nie zdrobiłam tego-chyba nie muszę tł.dlaczego.
10:09 / 01 Jul 2010 Na Polnej w Kielcach- zaniosłam gofrownice do srewisu, gdyż nie piecze, tylko delikatnie podgrzewa ciasto (próby na 3 różnych przepisach i nic, ciasto dalej surowe, a to samo ciasto piekę w gofrownicy rodziców i gorfy sa chrupkie i upieczone)serwisnat powiedział że mam szukac sobie jeszcze innego przepisu i jego nie obchodzi ze za słabo grzeje!! Gdyby sprzęt był wart więcej to nie odpuściłabym mu gadani atakich głupot!! Nie polecam serwisu na Polnej w Kielcach!! A firmy też powinny się zastanowić czy z nim współpracować, bo marka traci na wizerunku!!
08:47 / 05 Jul 2008 Lod.LIEBCHERR CUP 27210 fatalna
08:46 / 05 Jul 2008 Mam lodówkę LIEBHERR CUP 27210 -fatalna mam sześć dzni i sklep DOMGOS Kielce nie chce wym.na nową Lodówka co jakiś czs TRZASA i STUKA serwisant(ul,Polna KIelce)pow.że te stuki nie śą jego zdaniem głośne. kazal wysmarowac tzlna sciane OLEJEM
08:45 / 05 Jul 2008 Mam lodówkę LIEBHERR CUP 27210 -fatalna mam sześć dzni i sklep DOMGOS Kielce nie chce wym.na nową Lodówka co jakiś czs TRZASA i STUKA serwisant(ul,Polna KIelce)pow.że te stuki nie śą jego zdaniem głośne. kazal wysmarowac tzlna sciane OLEJEM
Kod PKWiU dla Lodówki: nieznany
Wszelkie nazwy i znaki handlowe użyte w niniejszym serwisie internetowym są znakami zastrzeżonymi dla ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w celu identyfikacji. Informacje na temat nazw towarów i cen pochodzą ze stron sklepów internetowych lub sprzedawców prezentujących cenniki na stronach internetowych.
Porównanie cen i ofert - dla każdej najtańszy sklep, najtańsza cena. Najlepsza cena, oferta, cennik, promocja, sklep - przeszukaj oferty, cenniki sprawdzając wszystkie sklepy, porównaj oferty, ceny, cenniki sklepów i wtedy zrób zakupy tanio i w promocji!
© copyrights Advanced Network Technologies Sp. z o.o., projekt i wykonanie graficzne Studiotg Agencja Interaktywna

Kategorie wyszukiwania

Serwis używa cookies. Jeśli nie wyrażasz zgody na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki zmień jej ustawienia. Zapoznaj się z polityką cookies.